Skip Navigation Links Home > Over Afvalzorg > Nieuws

Nieuws

01-05-2018
Technische storing verholpen

De technische storing in ons afvalregistratiesysteem is verholpen.
meer »

11-04-2018
Bodemzorg neemt nazorgverplichtingen Doktersbuurt Oostzaan over

De provincie Noord-Holland draagt de beheer- en nazorgverplichtingen van de Doktersbuurt Zuid in Oostzaan deze maand over aan Bodemzorg. Het is alweer de 30ste locatie met bodemverontreiniging waarvan alle aansprakelijkheden worden ondergebracht bij Bodemzorg, de landelijk werkende beheer- en nazorgorganisatie.
meer »

10-04-2018
Saneringsplan Bodemzorg grondwaterverontreiniging Deurne goedgekeurd en in gang gezet

Het saneringsplan van Bodemzorg voor de aanpak van de grondwaterverontreiniging van een voormalig bedrijfsterrein in Deurne is definitief goedgekeurd. Nu de bovenlaag van het terrein gesaneerd is, pakt Bodemzorg de verontreiniging dieper dan 10 meter beneden maaiveld aan.
meer »

27-03-2018
Nieuwe monitoringsfilters geplaatst Vosdonk-Noord: aanpak grondwaterproblematiek stap vooruit

Bodemzorg heeft stappen gemaakt in de aanpak van de grondwaterproblematiek van bedrijventerrein Vosdonk-Noord in Etten-Leur. In het eerste kwartaal van 2018 is de aanleg van nieuwe monitoringsfilters voltooid.
meer »

23-03-2018
Omleiding: Locatie Braambergen minder goed bereikbaar

Vanaf vrijdag 6 april 20.00 uur tot maandag 16 april 5.00 uur is onze locatie Braambergen vanwege wegwerkzaamheden alleen aan te rijden via het oosten (A27)
meer »

22-03-2018
PERSBERICHT: Stap voorwaarts zonneparken stortlocaties Afvalzorg en HVC

Pfalzsolar heeft opdracht gekregen voor de bouw van zonneparken op de voormalige afvalstortlocatie Wieringermeer van Afvalzorg en op de stortlocatie van Sortiva in Alkmaar, het recyclingsbedrijf van HVC en GPGroot.
meer »

15-03-2018
Afvalzorg doet mee aan 12e landelijke compostdag

Ook dit jaar doet Afvalzorg op zaterdag 17 maart weer mee aan de landelijke compostdag. Inwoners kunnen tijdens deze dag op onze locaties in Brunssum en Maastricht gratis compost scheppen.
meer »

Deze pagina afdrukken