Recreatie, wonen, natuur of energie. Gesloten stortplaatsen zijn geschikt voor de mooiste bestemmingen. Afvalzorg zet haar expertise op dit gebied breed in en ziet het als een maatschappelijke uitdaging om van een verontreinigde locatie weer een waardevol gebied te maken. Daarbij combineren we onze kennis van planologie, bodemsanering, afvalverwerking, de toepassing van secundaire bouwstoffen en de landschappelijke inpassing. Afvalzorg ontwikkelt haar eigen locaties maar neemt ook de zorg voor milieulocaties van derden over. Een recreatiegebied, bedrijventerrein, woningbouwlocatie, natuurgebied of zonnepark; ons portfolio laat zien dat de mogelijkheden voor herinrichting legio zijn.

Bouwen op Afval

Ons hoofdkantoor De Vouw is het eerste permanente kantoor in Nederland dat is gebouwd op afval. Een prachtig voorbeeld om te laten zien dat moderne stortlocaties veilig kunnen worden geëxploiteerd en heringericht voor nieuw, hoogwaardig en maatschappelijk gebruik.

 

Meer informatie

Een duurzame toekomst met zonneparken


Herinrichting van stortlocaties biedt veel mogelijkheden voor duurzame benutting. Zo zijn stortlocaties ook vaak uitermate geschikt voor de aanleg van een zonnepark of windmolens en dus voor de opwekking van groene energie. Zo geeft u uw stortlocatie een duurzame toekomst.

 

Meer informatie

Heeft u een vraag?

We gebruiken cookies. Dit doen we om onze site persoonlijker en gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van je bezoekersgedrag.

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.