Duurzame inzetbaarheid

Afvalzorg heeft ruim honderd medewerkers die werken op vijf locaties verspreid over Nederland. We zijn ervan overtuigd dat mensen het prettigst werken als hun werk aansluit bij hun drijfveren en talenten. Daarom bieden we onze medewerkers zelfstandige en uitdagende functies, prima arbeidsomstandigheden, doorgroeimogelijkheden en veel aandacht voor opleiding en loopbaanontwikkeling. We hechten sterk aan de veiligheid, de gezondheid en het welzijn van onze medewerkers. Duurzame inzetbaarheid staat in ons personeelsbeleid voorop. We organiseren verschillende acties om de vitaliteit van medewerkers te verbeteren. Dit beleid betaalt zich al jaren uit in een laag verzuimcijfer.

Het nieuwe gezonde werken

We introduceerden in 2017 het thema “Het nieuwe gezonde werken”. Hiermee stimuleren we medewerkers om de regie over hun gezondheid te nemen door dynamisch actiever te gaan werken en het verbeteren van persoonlijke vitaliteit. Ons doel is dat alle medewerkers gezond en vitaal hun pensioen halen.

Stage bij Afvalzorg?

Innovatie, creativiteit en frisse ideeën vinden we belangrijk. En we geven studenten graag de mogelijkheid om een kijkje in onze keuken te nemen. Regelmatig hebben we daarom stageplaatsen beschikbaar voor studenten milieu, proces- en chemische technologie.

Heeft u een vraag?

We gebruiken cookies. Dit doen we om onze site persoonlijker en gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van je bezoekersgedrag.

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.