PERSBERICHT In de Kortenhoefsepolder vorderen de plannen voor realisatie van unieke en duurzame waterwoningen als onderdeel van het totaalplan Groenewoud. Deze zomer start de bestemmingsplanprocedure. Een oude stortplaats wordt gesaneerd en heringericht, de omliggende natuur versterkt. De waterwoningen worden gebouwd volgens het “Active House” principe: een nieuwe generatie duurzame gebouwen mét aandacht voor het welzijn en de wensen van de bewoner.

Duurzaam, mooi en veilig zijn de uitgangspunten van Plan Groenewoud. Er worden maximaal 70 waterwoningen gerealiseerd. Om de woonwensen en duurzaamheidsambities van de toekomstige bewoners in een vroeg stadium te inventariseren, wordt dit voorjaar een workshop georganiseerd. U kunt via info@projectgroenewoud.nl aanmelden voor de workshop.
Plan Groenewoud is een project van Afvalzorg in nauwe samenwerking met gemeente Wijdemeren, de provincie Noord-Holland en Natuurmonumenten.

We gebruiken cookies. Dit doen we om onze site persoonlijker en gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van je bezoekersgedrag.

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.