De Groen & Grond Combinatie heeft begin januari een nieuwe vestiging op locatie Wieringermeer van Afvalzorg in Middenmeer geopend. Op deze locatie kunnen bedrijven en overheden terecht met al hun veegvuil, RKG-slib en grondstromen. Ook kunnen op de locatie nieuwe producten worden afgehaald zoals stopzand en aanvulgrond.

De Groen & Grond Combinatie is opgericht door Afvalzorg en Sortiva. De bedrijven werken al sinds 2014 samen op locatie De Liede in Vijfhuizen. Grondstromen en groenafval worden opgewerkt tot hoogwaardige groen- en grondproducten die kunnen worden afgenomen. Ook worden veegvuil en RKG-slib ingenomen voor recycling. Door de uitbreiding van de samenwerking biedt Groen & Grond Combinatie een optimale logistieke oplossing voor haar klanten. In de loop van 2019 wordt de dienstverlening op de locatie in Middenmeer verbreed. Klanten kunnen dan ook andere stromen aanleveren voor recycling en een breder assortiment producten afnemen.

We gebruiken cookies. Dit doen we om onze site persoonlijker en gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van je bezoekersgedrag.

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.