Het coronavirus slaat om zich heen en dat brengt veel onzekerheden met zich mee. Afvalzorg wil verdere verspreiding van het coronavirus voorkomen en tegelijkertijd willen we onze klanten zo goed mogelijk van dienst zijn. De activiteiten van Afvalzorg zijn immers een belangrijke schakel in de afvalverwerking.

Wij werken dan ook hard door aan de verwerking of bewerking van afvalstromen. Op dit moment verwachten we geen problemen met de verwerking van uw afvalaanbod. Omdat de gezondheid van onze medewerkers en van onze klanten voorop staat, hebben we aanvullende maatregelen genomen op onze locaties om de kans op besmetting met het coronavirus zoveel mogelijk te beperken. We vragen hierbij ook uw medewerking en flexibiliteit.

Aanvullende maatregelen op onze locaties:

  • houd u aan de standaard hygiënemaatregelen;
  • houd minimaal 1,5 meter afstand van elkaar en voorkom fysiek contact;
  • chauffeurs en machinisten wordt verzocht om zoveel mogelijk in hun cabines te blijven;
  • onze kantine en toiletten zijn uit voorzorg gesloten voor externen;
  • bij ondertekening graag gebruikmaken van een eigen pen en persoonlijk contact vermijden;
  • maakt u indien mogelijk gebruik van digitaal rijden zodat contact tussen personen zoveel mogelijk wordt beperkt. Klik hier voor meer informatie;
  • volg de aanwijzingen van onze medewerkers op. Onze locatievoorschriften kunnen wijzigen. We houden u via onze website en op de locaties op de hoogte van onze maatregelen.

Houd ook de website van het RIVM in de gaten voor de nieuwste ontwikkelingen omtrent het coronavirus.

We wensen iedereen sterkte de komende periode. Afvalzorg zal alles doen wat in haar mogelijkheden ligt om haar activiteiten te blijven continueren.

Met vriendelijke groet,
NV AFVALZORG HOLDING

Bert Krom, directeur

We gebruiken cookies. Dit doen we om onze site persoonlijker en gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van je bezoekersgedrag.

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.