Al drie maanden houdt het coronavirus Nederland in zijn greep. De activiteiten van Afvalzorg zijn een belangrijke schakel in de afvalverwerking. Op al onze locaties wordt hard gewerkt om uw afvalstromen te kunnen ontvangen en tegelijkertijd rekening te houden met de coronamaatregelen.

De verwerking of bewerking van afvalstromen gaat gewoon door. Op dit moment verwachten we geen problemen met de verwerking van uw afval. De gezondheid van onze medewerkers en van onze klanten staat voorop. Op onze locaties zijn daarom aanvullende maatregelen genomen in verband met het corona virus. De maatregelen kunt u lezen in onze locatie nieuwsbrieven.

Wat kunt u doen?

We verzoeken u én uw chauffeurs rekening te houden met onze aanvullende regels. Passend in de huidige anderhalve meter maatschappij willen wij u ook vragen uw afvalstromen zo veel mogelijk met digitale begeleidingsbrief aan te bieden op onze locaties. Digitaal rijden biedt u vele voordelen zoals gebruiksgemak, efficiëntere afhandeling op de weegbrug en snel inzicht in uw weeggegevens.

Digitaal vanaf 2021

Met het oog op onze duurzaamheidsambities willen wij vanaf volgend jaar alleen nog digitale begeleidingsbrieven ontvangen. Bereid u zich dus vroegtijdig voor! Klik hier voor meer informatie.

We gebruiken cookies. Dit doen we om onze site persoonlijker en gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van je bezoekersgedrag.

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.