Vanaf maandag 18 januari tot vrijdag 16 april is de Spaarnwouderweg bij onze locatie De Liede ter hoogte van viaduct N205 tijdelijk afgesloten in verband met de aanleg van een nieuwe rondweg voor locatie De Liede. Houd rekening met vertraging en verkeershinder vanwege een omvangrijke omleiding.

De Liede krijgt een geheel nieuwe ontsluiting vanwege uitbreiding van het bedrijventerrein. De huidige Spaarnwouderweg blijft in stand maar wordt aangesloten op de nieuwe rondweg. Bij de entree van De Liede (nabij het viaduct onder de N205) komt een nieuwe kruising. Ook vinden er vele werkzaamheden aan kabels en leidingen plaats. Ter plaatse van het viaduct wordt de Spaarnwouderweg tijdelijk afgesloten. De bedrijfswoningen en de bedrijven langs deze weg en de bedrijven op De Liede blijven bereikbaar via een omleidingsroute.

Omleiding

Het verkeer van en naar De Liede wordt met borden omgeleid via de N205, A200, de Weerenbrug in Zwanenburg en de Zwanenburgerdijk. De verwachting is dat de omleidingsroute intensief zal worden gebruikt. We adviseren u met name op de Spaarnwouderweg en de smalle Zwanenburgerdijk voorzichtig te rijden.

De omleidingsroute wordt met borden aangegeven.

We gebruiken cookies. Dit doen we om onze site persoonlijker en gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van je bezoekersgedrag.

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.