Al jaren ontzorgen wij onze klanten bij hun AEC-bodemas vraagstukken. In samenwerking met Rock Solid werken we continu aan een zo optimaal mogelijke afzet van bodemassen.

Dak van Drenthe afgerond

2020 stond in het teken van vernieuwing en innovatie. Dit jaar hebben we in totaal 260.000 ton bodemas toegepast in verschillende immobilisatie-projecten. Het Dak van Drenthe werd na verwerking van 2,8 miljoen ton bodemassen binnen 2,5 jaar succesvol afgerond. Met als resultaat een opgehoogde VAM-berg tot wel 63 meter hoog. Een unieke heuvel in ons platte landschap, waar al professionele wielerwedstrijden worden gereden.

Ontwikkelingen

In 2020 hebben wij een pilotinstallatie voor de natte opwerking van 0-2 mm bodemas in gebruik genomen. De resultaten geven ons veel inzicht over de mogelijkheden van metaalterugwinning in deze fractie. Daarnaast zijn we er in geslaagd een volwaardig alternatief te ontwikkelen voor primaire grondstoffen van betonwarenproducten. Ons toeslagmateriaal onder de naam Agrec ® vervangt een deel van de grondstoffen zoals zand en grind.

We gebruiken cookies. Dit doen we om onze site persoonlijker en gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van je bezoekersgedrag.

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.