Bodemzorg ontzorgt. Daar staan we voor. Steeds meer eigenaren van verontreinigde locaties vinden hun oplossing bij Bodemzorg en leggen de verantwoordelijkheid voor de aanpak van bodemverontreiniging of grondwaterproblematiek in onze handen. De zorg voor deze locaties vraagt immers om expertise. In 2019 steeg het aantal afkopen naar 40 in totaal. Het was een intensief maar succesvol jaar.

Oplossingen aanpak verontreiniging

Extra projecten zorgden voor nieuw werk en meer dynamiek. Verschillende nieuwe locaties in Nederland hebben we aan onze portfolio mogen toevoegen. Zo bracht bijvoorbeeld de gemeente Velsen twee omvangrijke verontreinigingen in het grondwater van IJmuiden via afkoop onder bij Bodemzorg. Ook in een woonwijk in Rotterdam staat Bodemzorg sinds 2019 garant voor monitoring van het grondwater en is verantwoordelijk voor de restrisico’s voor de lange termijn. Een aantal bestaande contracten werden uitgebreid. Een mooi voorbeeld daarvan is het project in Vosdonk-Noord, waar we sinds 2013 gebiedsgericht het grondwaterbeheer verzorgen vanaf 5 meter diepte. In 2019 hebben we het contract op dezelfde locatie uitgebreid met drie afkopen van spots van verontreiniging in de bovengrond.

Betrouwbare en innovatieve bodemzorg

De combinatie van veel werk en personeelswisselingen heeft voor een intens jaar gezorgd. We blijven echter dezelfde stabiele en betrouwbare partner die als basis het beheer heeft van de stortlocaties van Afvalzorg. De monitoring en nazorg van onze eigen stortlocaties moet te allen tijde van hoge kwaliteit zijn met aandacht voor alle betrokkenen. Ook hier steken we continu energie in verbetering en innovatie.

We gebruiken cookies. Dit doen we om onze site persoonlijker en gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van je bezoekersgedrag.

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.