Vanzelfsprekend duurzaam

Duurzaam ondernemen is voor Afvalzorg een vanzelfsprekend uitgangspunt. In al onze processen wegen we de belangen van mens, milieu en bedrijf. Energiebesparing en verminderen van onze emissies zijn vaste onderdelen van de bedrijfsvoering. In ons personeelsbeleid staat de duurzame inzetbaarheid van medewerkers voorop. 

We willen onze rol in de grondstoffenkringloop optimaal vervullen. Samen met onze partners ontwikkelen we voortdurend nieuwe technieken die milieuwinst opleveren. We streven ernaar om zoveel mogelijk grondstoffen terug te winnen, residuen veilig te storten en gesloten stortlocaties een veilige nieuwe bestemming te geven. We lopen voorop in duurzaam stortbeheer en delen onze kennis van stortplaatsen met overheden en exploitanten in binnen- en buitenland.

 

Certificaten

Afvalzorg werkt conform de relevante richtlijnen en normen met betrekking tot milieu, kwaliteit en arbeidsomstandigheden. We laten onze activiteiten toetsen zodat we voldoen aan de belangrijkste nationale en internationale normen. Bekijk hier onze proces- en productcertificaten.

 

Bekijk de certificaten

Uniek stortgasmodel

Afvalzorg heeft een nieuw en uniek stortgasmodel ontwikkeld voor de rapportage van stortgasemissies. Het voldoet als enige in Nederland aan de EpE-richtlijn. Met als resultaat een nauwkeurigere berekening waarbij rekening wordt gehouden met de afbraak van methaan. Download hier het stortgasmodel.

 

Download het stortgasmodel

We gebruiken cookies. Dit doen we om onze site persoonlijker en gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van je bezoekersgedrag.

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.