Per 1 juni hebben er twee wijzigingen plaatsgevonden in de samenstelling van de Raad van Commissarissen van Afvalzorg. Ernst-Jan Boers, voorzitter van Ahold Delhaize Pensioen en Mr. Sandra Lutchman, strategisch consultant Inclusie & Diversiteit en partner bij Colourful People Executive Search, zijn in de vergadering van aandeelhouders benoemd als nieuwe leden van de Raad van Commissarissen.

Nancy Kabalt is na beëindiging van haar eerste zittingstermijn afgetreden per 1 juni en heeft zich niet herbenoembaar gesteld. Ernst-Jan Boers volgt haar op voor een periode van vier jaar. Hij is tevens benoemd tot lid van de auditcommissie. Mr. Sandra Lutchman is op voordracht van de ondernemingsraad benoemd tot lid van de RvC en tot voorzitter van de remuneratiecommissie. Ze volgt Steven van Vliet op na beëindiging van zijn tweede, en tevens laatste, zittingstermijn.

We gebruiken cookies. Dit doen we om onze site persoonlijker en gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van je bezoekersgedrag.

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.