Van 2 tot en met 5 juni doet Afvalzorg met zes locaties mee aan de landelijke week van de Veiligheid 2020. Organisaties in de afvalbranche vragen deze week extra aandacht voor veilig en gezond werken in relatie tot het thema afstand houden.

Afstand houden is aan de orde in de anderhalvemetersamenleving, maar medewerkers in de branche hebben dagelijks in veel situaties te maken met dit thema. De coronapandemie dwingt ons allemaal alert te zijn op onze gezondheid en veiligheid, én op die van anderen. De afvalbranche is zich hier altijd bewust van en heeft veilig en gezond werken scherp op het netvlies. Afstand houden is hét onderwerp van deze tijd, maar ook een onderwerp waar Afvalzorg sinds jaar en dag veel aandacht aan geeft. Tijdens de week van de veiligheid geeft Afvalzorg op haar locaties extra aandacht aan dit thema in de breedste zin. Afstand van elkaar, maar ook van bewegende delen, bassins, putten, werkverkeer, etc.

Op onze locaties

Van 2 t/m 5 juni vraagt Afvalzorg nog eens extra aandacht voor veiligheid en gezondheid op haar locaties. Er worden toolboxen met medewerkers georganiseerd. Voortdurend kijken we naar mogelijkheden om onze locaties te optimaliseren. Daarom gaan we in gesprek met chauffeurs en andere bezoekers over wat goed gaat én wat beter kan. Als knipoog naar het thema delen we rolmaten uit aan onze bezoekers. En we delen speciale oranje hesjes uit met ons motto “we werken veilig of niet”.

We gebruiken cookies. Dit doen we om onze site persoonlijker en gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van je bezoekersgedrag.

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.