Afvalzorg is één van de afvalbedrijven die in de week van 3 t/m 7 juni meedeed aan de landelijke “week van de veiligheid”. Tijdens deze week organiseerde Afvalzorg acties op haar operationele locaties Nauerna, Zeeasterweg, Brunssum, Geldermalsen, De Liede en Wieringermeer.

Veiligheid is een belangrijk speerpunt binnen Afvalzorg waar tijdens deze week extra aandacht aan is besteed. Niet alleen bij onze kantoor- en locatiemedewerkers, maar ook bij de klanten en chauffeurs op onze locaties. Er zijn diverse acties georganiseerd op de locaties, waaronder het uitdelen van veiligheidshesjes aan chauffeurs. De nadruk ligt op de veiligheidsregels bij werkzaamheden en het aanspreken van elkaar op potentieel onveilig gedrag.

De landelijke week van de veiligheid is een initiatief van de Vereniging Afvalbedrijven (VA). Zowel bij afvalverwerkingsbedrijven als bij inzamel- en overslaglocaties verspreid over het land worden op één of meerdere dagen activiteiten georganiseerd om het belang van veiligheid te benadrukken.

We gebruiken cookies. Dit doen we om onze site persoonlijker en gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van je bezoekersgedrag.

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.