De Raad van State heeft vandaag uitspraak gedaan inzake het beroep tegen de uitbreidingsvergunning van onze locatie Zeeasterweg in Lelystad. Na een lange geschiedenis heeft de Raad van State alle beroepen ongegrond verklaard. Dit betekent dat Afvalzorg naast het storten van afval nu een onherroepelijke vergunning heeft voor diverse recyclingactiviteiten, tijdelijke opslag en overslag. 

In december 2004 vroeg Afvalzorg al een uitbreidingsvergunning aan voor diverse recyclingactiviteiten  Omwonenden van onze locatie Zeeasterweg hadden echter bezwaren tegen de vergunning die  Gedeputeerde Staten van Flevoland had verleend. De Raad van State heeft alle bezwaren ongegrond verklaard. Activiteiten die op Zeeasterweg mogen plaatsvinden zijn onder andere puinbreken, houtshredderen, bewerken en sorteren bedrijfsafval en bouw- en sloopafval, bewerken baggerspecie en (natte) grondreiniging.

We gebruiken cookies. Dit doen we om onze site persoonlijker en gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van je bezoekersgedrag.

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.