In het kader van de Nationale Burendag openen Afvalzorg en het Flevo-landschap hun deuren van Natuurpark Lelystad en afvalverwerkingslocatie Zeeasterweg. Op zaterdag 23 september zijn buren en geïnteresseerden van harte welkom om Natuurpark Lelystad en de nieuwe beestentoren te ontdekken én meer te weten te komen over afvalverwerking.

Samen met de bekendste buren van Nederland, Buurman & Buurman, heten we de gasten welkom om deze dag bij ons te vieren met tal van leuke, interessante en gratis activiteiten. Om 10.00 uur wordt een cadeau van Afvalzorg aan het Flevo-landschap officieel geopend. Een cadeau waar met name kinderen zich uitstekend mee zullen vermaken. Er zijn per bus, boot, tram of fiets rondleidingen langs de dieren van het natuurpark en de afvalverwerkingslocatie Zeeasterweg. Ook kunnen de jonge bezoekers live kennismaken met Buurman & Buurman en staat er een hapje en drankje klaar.

Een plek in de rondleidingen kunt u reserveren via www.flevo-landschap.nl/burendag.

We gebruiken cookies. Dit doen we om onze site persoonlijker en gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van je bezoekersgedrag.

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.