Gisteren heeft de startbijeenkomst plaatsgevonden voor formele sluiting van de voormalige stortlocatie Hollandse Brug van Afvalzorg in Naarden. Aanwezig bij de bijeenkomst waren onder andere Provincie Noord-Holland, Omgevingsdienst, gemeente Naarden en Afvalzorg. De bijeenkomst is de eerste stap in het traject dat doorlopen moet worden om de verantwoordelijkheid voor de nazorg officieel over te dragen aan de provincie.

Volgens de Wet Milieubeheer moet de verantwoordelijkheid voor de nazorg van stortlocaties na sluiting en afwerking van de locatie worden overgedragen aan de provincie. Hollandse Brug is heringericht als golfbaan en maakt al enige tijd onderdeel uit van Recreatiepark Naarderbos. De sluitingsprocedure is verdeeld in zes stappen die volgens planning begin 2018 moeten leiden tot een sluitingsverklaring. Met het verkrijgen van deze sluitingsverklaring draagt Afvalzorg de nazorg officieel over aan de Provincie Noord-Holland.

We gebruiken cookies. Dit doen we om onze site persoonlijker en gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van je bezoekersgedrag.

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.