Met ongeloof en grote verslagenheid hebben wij kennis genomen van het plotselinge overlijden van onze zeer gewaardeerde collega Jeroen Renkers, zijn vrouw Karin en zoon Tim. Zij waren betrokken bij het tragische vliegtuigongeval met Malaysia Airlines vlucht MH17.

Jeroen was sinds eind jaren ‘90 werkzaam als Hoofd Locatiebeheer en heeft een grote bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van Afvalzorg tot het bedrijf dat het nu is.

Jeroen was een loyale, bevlogen en zeer geliefde collega binnen Afvalzorg. We zullen zijn energieke inzet en niet aflatend enthousiasme enorm missen. Zijn persoonlijke charme, loyaliteit, eerlijkheid en positieve uitstraling zijn zowel voor onze organisatie als voor zijn collega’s van grote waarde geweest.

Wij zijn dankbaar dat Jeroen zich jarenlang met hart en ziel heeft ingezet voor Afvalzorg en betreuren het zeer dat daar nu zo abrupt een einde aan gekomen is. Hij zal bij velen van ons een grote leegte achter laten.

Onze gedachten gaan uit naar zijn dochter Katja, overige naaste familieleden en vrienden. Wij wensen hen heel veel sterkte en kracht toe bij het verwerken van dit grote verlies.

Eventuele blijken van medeleven van uw kant kunnen desgewenst door Afvalzorg worden doorgeleid naar de familie.

We gebruiken cookies. Dit doen we om onze site persoonlijker en gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van je bezoekersgedrag.

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.