Met het oog op de toekomst en verdere groei, zoeken we continu naar manieren om onze locaties te optimaliseren en efficiënter te benutten. Zo is eind september het nieuwe weegkantoor van Brunssum in gebruik genomen, wordt er op Belvédère Maastricht gewerkt aan een nieuwe ingang en weegkantoor en heeft er op De Liede een herinrichting plaatsgevonden. Wij hopen onze klanten op deze manier beter en sneller van dienst te kunnen zijn.

Brunssum & Belvédère Maastricht

Op locatie Brunssum werken we nu met een losstaand weegkantoor en een dubbele weegbrug. Hierdoor kan er efficiënter en veiliger gewerkt worden. Onnodig oponthoud behoort tot het verleden. Een positieve ontwikkeling voor onze klanten én medewerkers.

Op locatie Belvédère Maastricht wordt al enige tijd gewerkt aan een nieuwe ingang, een bijbehorende aanrijroute en een nieuw weegkantoor. De huidige aanrijroute wordt straks vervangen door een afrit van het nieuwe Noorderbrug tracé. De locatie wordt hierdoor makkelijker en sneller bereikbaar. Gelijktijdig hopen we voor het eind van het jaar ook een nieuw weegkantoor op de locatie te plaatsen. Ook hier is efficiënter werken met een dubbele weegbrug het uitgangspunt.

De Liede

Begin oktober is de optimalisatie van locatie De Liede afgerond. De doorlopende autoweg, die van oudsher het terrein scheidde in twee delen, is omgelegd. Het weegkantoor is verplaatst naar de nieuwe ingang. Hierdoor is het terrein met 7.700 m2 vergroot. Dit biedt nog meer mogelijkheden om onze klanten van dienst te zijn bij de inname van groenafval, grondstromen en de uitgifte van nieuwe producten.

We gebruiken cookies. Dit doen we om onze site persoonlijker en gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van je bezoekersgedrag.

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.