We proberen onze locaties continu te optimaliseren. De afgelopen periode is er op locaties Nauerna en Brunssum hard gewerkt aan de bouw van een nieuw weegkantoor. Wegen van uw afvalstromen gaat hierdoor efficiënter, makkelijker en vooral sneller. Het weegkantoor van Nauerna is dit voorjaar in gebruik genomen. Brunssum volgt half juni.

Om uw afvalstromen zo goed en efficiënt mogelijk te kunnen ontvangen en verwerken, zijn onze locaties altijd in ontwikkeling. Van de aanleg van nieuwe werkwegen, implementatie van nieuwe bewerkingstechnieken tot het bouwen van faciliteiten.

Sneller én veiliger

Met de komst van de nieuwe weegkantoren op Nauerna en Brunssum gaat wegen efficiënter en sneller. Uw chauffeurs hoeven niet meer uit te stappen, maar worden direct geholpen vanuit de vrachtwagen. Een win-win situatie voor iedereen. En bovendien “corona proof”. Het nieuwe weegkantoor op Nauerna is al in gebruik genomen, inclusief nieuwe aanrijroutes.

Half juni is het weegkantoor op locatie Brunssum klaar voor gebruik. Op deze locatie zorgt het nieuwe weegkantoor, naast sneller wegen, ook voor minder gevaarlijke situaties. Het oude weegkantoor stond vlak bij de ingang, waardoor er regelmatig bezoekers op de openbare weg moesten wachten. Het nieuwe weegkantoor staat verder naar achteren op de locatie.

We gebruiken cookies. Dit doen we om onze site persoonlijker en gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van je bezoekersgedrag.

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.