Maandag 21 december is het nieuwe weegkantoor van de Groen & Grond Combinatie op locatie De Liede in gebruik genomen. Met onder andere nieuwe kantoorunits en een dubbele weegbrug kan er efficiënter en veiliger gewerkt worden en is er geen sprake meer van onnodig oponthoud. Een positieve ontwikkeling voor zowel de klanten als de medewerkers.

“Door de samenwerking tussen Sortiva en Afvalzorg is de afgelopen periode het aantal klanten en vervoersbewegingen op de locatie fors toegenomen”, licht bedrijfsleider Rob Dirks toe. “Hierdoor moesten klanten soms onnodig lang wachten. Zij kunnen nu gebruik maken van een dubbele weegbrug voor in- en uitrijdend verkeer. Hierdoor kunnen klanten sneller worden geholpen, wordt de locatie efficiënter benut en spelen we in op de behoeftes van de klant. Met de bouw van het nieuwe kantoor en de weegbrug is Groen & Grond Combinatie klaar voor de toekomst en kan verdere groei worden gerealiseerd.”

De eerste vracht werd aangeleverd door de heer Tambach van Murmex. Hij was enthousiast over de nieuwe faciliteiten. “Een mooi verzorgd weegkantoor met gelukkig twee weegbruggen. Voor ons als chauffeurs is het fijn dat we niet meer uit hoeven te stappen. Hierdoor kunnen we gelijk doorgaan met ons werk en hebben we minder last van wachttijden. Een goede ontwikkeling voor de Groen & Grond Combinatie.”

We gebruiken cookies. Dit doen we om onze site persoonlijker en gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van je bezoekersgedrag.

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.