Vandaag wordt het nieuwe weegkantoor van onze locatie Brunssum in gebruik genomen. Met onder andere een losstaand weegkantoor en een dubbele weegbrug kan er efficiënter en veiliger gewerkt worden. Onnodig oponthoud is hiermee verleden tijd. Een positieve ontwikkeling voor onze klanten én medewerkers.

“Met het nieuwe weegkantoor is het mogelijk om onze klanten sneller te helpen”, licht bedrijfsleider Patrick Smeijsters toe. “Klanten hoeven niet meer uit te stappen en kunnen direct gewogen worden. Ook staat het nieuwe weegkantoor iets verder op het terrein, waardoor de kans op onveilige situaties op de Waubacherweg kleiner wordt. Zo benutten we onze locatie nog efficiënter en kunnen we onze klanten beter en sneller helpen. Met ons nieuwe kantoor zijn we klaar voor de toekomst en verdere groei.”

De eerste vracht werd aangeleverd door Hub Knols van GPM. Hij was enthousiast over de nieuwe faciliteiten. “Een mooi verzorgd weegkantoor met twee weegbruggen. Voor ons als chauffeurs is het fijn dat we niet meer uit hoeven te stappen. Hierdoor kunnen we gelijk doorgaan met ons werk en hebben we minder last van wachttijden. Een goede ontwikkeling voor Afvalzorg.”

We gebruiken cookies. Dit doen we om onze site persoonlijker en gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van je bezoekersgedrag.

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.