Nu de nieuwe loswal van Afvalzorg in het Noordzeekanaal operationeel is, wordt onze voormalige loswal in Zijkanaal D zoals afgesproken ontmanteld. Het talud wordt weer in de oorspronkelijke staat gebracht. Volgende week wordt het beton op de kade verwijderd.

De werkzaamheden zijn half april gestart. De 13 palen zijn inmiddels verwijderd door een pontonschip. Op maandag 6 mei wordt gestarte met het verwijderen van het beton op de kade. Deze werkzaamheden duren maximaal anderhalve week.  Er wordt gewerkt vanaf 7.00 uur ’s morgens tot maximaal 17.00 uur ’s avonds. De woningen en boten in de naaste omgeving kunnen mogelijk last hebben van geluid, trilling en stof. De afvoer van het materiaal vindt plaats via de stortlocatie. Vanzelfsprekend proberen wij de overlast zo veel mogelijk te beperken.

Na het sloopwerk wordt de damwand aan de Afvalzorg zijde verwijderd vanaf het water. Vervolgens werken we het talud weer netjes af. Alle werkzaamheden die te maken hebben met de ontmanteling worden uiterlijk 1 juni afgerond. Heeft u vragen? Neem dan contact op met projectleider Patrick van der Lingen, tel. 06 – 24 68 67 87.

We gebruiken cookies. Dit doen we om onze site persoonlijker en gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van je bezoekersgedrag.

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.