Ons (financiële) jaarverslag over 2021 is verschenen. Dit digitale jaarverslag geeft inzicht in ons bedrijf, verschillende kernthema’s en projecten die speelden in 2021.

Het jaarverslag heeft als thema “Op ons kun je bouwen”.

Dit thema is voor wie ons kent natuurlijk geen nieuws. Op Afvalzorg kon je altijd al bouwen – letterlijk en figuurlijk. Figuurlijk omdat we al sinds onze oprichting in 1993 steeds professioneel en solide zorgdragen voor een verantwoorde achtervangfunctie in de samenleving. Maar ook letterlijk kun je op ons bouwen. Kijk maar eens naar ons hoofdkantoor op Nauerna en je begrijpt meteen dat bouwen op een stortlocatie heel goed mogelijk is.

In 2021 boekten we mooie successen op het gebied van beheer- en monitoringstaken van grondwaterverontreinigingen, werkten we aan het opwekken van duurzame energie op eigen locaties en op locaties van derden en behaalden we een CO2-emissiereductie van maar liefst 63% ten opzichte van 2005!

We gebruiken cookies. Dit doen we om onze site persoonlijker en gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van je bezoekersgedrag.

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.