In ons jaarverslag en financiële jaarrekening leggen we verantwoording af over het jaar 2017. U vindt er alle informatie over wat we doen, welke diensten we leveren en welke innovatieve oplossingen we bieden. Uw afvalstromen, uw project en uw locatie zijn bij ons in goede handen! Nu en in de toekomst.

Onze expertise kwam in 2017 in de eerste plaats naar voren op het gebied van veilig en verantwoord storten. Door de economische groei steeg de hoeveelheid te verwerken stortafval in 2017 ten opzichte van 2016. Afvalzorg, die initiatiefnemer is van de Stichting Duurzaam Storten, verkent ook al jaren de mogelijkheden op het gebied van Duurzaam Stortbeheer. Dit leidde in 2017 onder meer tot de kick-off van het experiment Duurzaam Stortbeheer op onze locatie Braambergen.

Meer over deze en andere ontwikkelingen kunt u lezen in ons jaarverslag. Over onze focus voor het komende jaar kunnen we kort zijn: die ligt bij u, de klant. We stellen onze kennis, kunde en voorzieningen ter beschikking om u de beste oplossing te bieden voor onder meer uw minerale stromen, stortafval en de nazorg van verontreinigde locaties. Kortom, uw project is bij Afvalzorg in goede handen! We nodigen u van harte uit om verder te lezen in ons jaarverslag.

We gebruiken cookies. Dit doen we om onze site persoonlijker en gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van je bezoekersgedrag.

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.