Van maandag 14 januari tot en met vrijdag 18 januari 2019 vindt de week van de Circulaire Economie plaats. Tijdens deze week organiseren diverse bedrijven ruim 120 evenementen om andere professionals mee te nemen in de circulaire economie. Ook Afvalzorg participeert hierin.

DEMODAY GO!-NH
Afvalzorg is in oktober geselecteerd om deel te nemen aan het Accelerator Programma van GO!-NH, een innovatieprogramma op het gebied van de circulaire economie. Speerpunt voor Afvalzorg is de marktintroductie van ons nieuwe product Solarbase. Solarbase is een duurzame, betonachtige fundering voor het plaatsen van zonnepanelen. Het product is onder andere toegepast bij ons recent gebouwde zonnepark Wieringermeer van 35.000 m2.
Op vrijdag 18 januari wordt in Amsterdam de GO!-NH DEMO DAY georganiseerd. Met dit evenement sluiten Afvalzorg en de overige 15 deelnemers het GO!-NH acceleratorprogramma af. De teams presenteren deze middag de ontwikkeling van hun duurzame initiatieven aan ruim 200 geïnteresseerden.

Flevoland Circulaire Expeditie XL
De provincie Flevoland organiseert op donderdag 17 januari “Circulaire Expeditie XL”. Flevoland heeft namelijk de ambitie om in 2030 dé grondstoffenleverancier van de circulaire economie te zijn. Een aantal bedrijven, waaronder Afvalzorg, openen deze dag hun deuren en laten zien wat zij op circulair gebied ondernemen. Klik hier voor meer informatie.

We gebruiken cookies. Dit doen we om onze site persoonlijker en gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van je bezoekersgedrag.

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.