Bezoek op donderdag 18 mei de stand 3.01 van de Combinatie Afvalzorg & Den Ouden op de Dag van de Openbare Ruimte in Maastricht. Hét evenement voor ontwerp, inrichting, onderhoud en beheer van openbare ruimte.

Recyclen doen we samen

Bent u op zoek naar een partner voor recycling van uw afvalstromen? Of op maat gemaakte grondproducten voor uw ondergrond, park of parkeerterrein? Dat kan bij de Combinatie Afvalzorg & Den Ouden. Op de locaties Brunssum en Belvédère Maastricht zamelen we onder andere groene reststromen in en biobrandstoffen en produceren we bodemverbeteraars. Standaardproducten kunnen te allen tijde worden afgenomen maar we leveren ook maatwerk zodat we samen de optimale waarde uit uw hout kunnen halen. Zo geven we gezamenlijk invulling aan een duurzame verwerking van reststromen. Informeer op de stand bij de accountmanagers voor alle mogelijkheden.

Beurs gratis toegankelijk

De beurs vindt plaats in het Maastrichts Expositie en Congres Centrum (MECC) en is geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Wanneer u zich vooraf aanmeldt, is de beurs gratis toegankelijk. Tijdens uw bezoek kunt u kiezen uit een aantal lezingen. Voor meer informatie over de beurs kunt u terecht op de website.

Over de locaties Brunssum en Belvédère Maastricht

Op onze locaties Brunssum en Belvédère Maastricht hebben we een breed aanbod aan groen- en grondproducten. U kunt bij ons terecht met al uw afvalstromen, waaronder groenafval, hout, grofvuil, puin en zand. Wij bieden u een totaalpakket voor al uw afvalstromen. Het restant van het groenafval wordt gebruikt als input voor biobrandstof. Een duurzame manier van omgaan met takken, snoeihout, stobben en plantsoenafval van burgers, bedrijven en gemeentes.

We gebruiken cookies. Dit doen we om onze site persoonlijker en gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van je bezoekersgedrag.

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.