Van 27 t/m 30 juni opent Afvalzorg de deuren van haar locatie Nauerna tijdens de jaarlijkse Zeehavendagen Amsterdam. Dit jaarlijkse evenement biedt geïnteresseerden en omwonenden een unieke kans om een kijkje te nemen achter de schermen van diverse haven gerelateerde bedrijven in het Noordzeekanaalgebied.

Locatie Nauerna

Op locatie Nauerna kunnen bezoekers ontdekken hoe Afvalzorg recreatie, wonen, natuur en energie combineert op gesloten stortplaatsen. Tijdens de rondleidingen, op 27 t/m 29 juni, krijgen de bezoekers een beeld van onze activiteiten op het gebied van hergebruik van afvalstromen, beheer en monitoring van stortplaatsen en het ontwikkelen van nieuwe landschappen.

Kom langs en ontdek meer

De Zeehavendagen Amsterdam is een jaarlijks terugkerend evenement waar bedrijven in het Noordzeekanaalgebied hun deuren openen voor het grote publiek. Wij nodigen u van harte uit om tijdens de Zeehavendagen Amsterdam een bezoek te brengen aan onze locatie. Voor meer informatie of om een gratis ticket te boeken, bezoek de volgende link: Afvalzorg Nauerna.

Heeft u vragen? Dan kunt u contact opnemen met onze afdeling Marketing & Communicatie via 088 – 801 08 01.

We gebruiken cookies. Dit doen we om onze site persoonlijker en gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van je bezoekersgedrag.

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.