Op donderdag 2 juni 2016 is Afvalzorg vertegenwoordigd op de Dag van de Openbare Ruimte in Maastricht. Deze beurs biedt een live communicatie platform voor professionals die te maken hebben met ontwerp, onderhoud en beheer van openbare ruimte. Bent u op zoek naar de laatste producten, oplossingen en trends? Of wilt u bijpraten met uw accountmanager van Afvalzorg Brunssum? Wij ontmoeten u graag op onze stand.

Gratis toegankelijk

De beurs vindt plaats in de zuidhal van het Maastrichts Expositie en Congres Centrum (MECC) en is geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Tijdens uw bezoek kunt u kiezen uit een aantal lezingen. Afvalzorg kunt u vinden op stand 8.25. Voor meer informatie over de beurs kunt u terecht op de website. Wanneer u zich vooraf aanmeldt, zijn de beurs én de lezingen gratis toegankelijk.

Over locatie Brunssum

Op onze locatie in Brunssum bewerken we groenafval tot nieuwe producten. Bijvoorbeeld zwarte grond of bomengrond. Daarnaast produceren we RiWi boomsubstraat; een unieke voedingsbodem voor zwaarder belaste gebieden zoals parkeerplaatsen en wegen. Uiteraard maken we ook grondproducten die aan uw specifieke eisen en wensen voldoen. Het restant van het groenafval wordt gebruikt als input voor biobrandstof. Een duurzame manier van omgaan met takken, snoeihout, stobben en plantsoenafval van burgers, bedrijven en gemeentes.

We gebruiken cookies. Dit doen we om onze site persoonlijker en gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van je bezoekersgedrag.

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.