Van 31 mei tot en met 4 juni vindt de vierde editie plaats van de landelijke Week van de Veiligheid. Organisaties uit de afvalbranche vragen deze week extra aandacht voor veilig en gezond werken. Onder ons motto “we werken veilig of niet” staat ook Afvalzorg deze week nog eens éxtra stil bij de maatregelen om ongevallen zo veel mogelijk te voorkomen en gezondheid te beschermen.

Veilig en gezond werken heeft bij Afvalzorg vanzelfsprekend continu de aandacht, maar tijdens de Week van de Veiligheid kijken we nog eens extra kritisch naar dit onderwerp en het belang ervan. Aan de hand van de thema’s die bij ons bedrijf actueel zijn zoals verkeersveiligheid, persoonlijke beschermingsmiddelen en aanrijgevaar organiseren we toolboxmeetings en gaan we met elkaar in gesprek over de dagelijkse werkwijze en verbeterpunten. De Week van de Veiligheid is een initiatief van de Stichting Arbocatalogus Afvalbranche en wordt elk jaar in de eerste week van juni georganiseerd.

We gebruiken cookies. Dit doen we om onze site persoonlijker en gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van je bezoekersgedrag.

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.