Afvalzorg benoemt nieuwe interim-bestuurder Vaal

Interim-bestuurder Annemiek Jetten geeft per 1 oktober 2023 het stokje over aan Mark Vaal. Mark Vaal is een zeer ervaren interim-bestuurder met een bewezen trackrecord in zowel (semi-)publieke als private ondernemingen op het gebied van inzameling en afvalverwerking en onderhoud van de openbare ruimte. Hij werkt al geruime tijd als interim-manager en is in verschillende rollen actief geweest bij bedrijven zoals Meerlanden, Blink, Reinis, DAR, Sortiva Papier & Kunststoffen, Cyclus en HMS.

Mark Vaal: “Ik kijk er naar uit om te starten bij Afvalzorg. De organisatie bevindt zich in een dynamisch speelveld en ik hoop vanuit mijn ervaring een waardevolle bijdrage te kunnen leveren aan de resultaatgebieden en de verdere ontwikkeling van Afvalzorg.”

De RvC heeft er alle vertrouwen in dat Mark de continuïteit binnen Afvalzorg gaat waarborgen en dankt Annemiek Jetten voor haar enorme inzet en drive van de afgelopen maanden en wenst haar veel succes in haar nieuwe rol als bestuurder bij een jeugdzorginstelling in Brabant en Zeeland.

Voor persvragen verwijzen we naar de woordvoerder RvC, Nathalie Kruger, te bereiken op 06 – 46 13 53 17.

We gebruiken cookies. Dit doen we om onze site persoonlijker en gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van je bezoekersgedrag.

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.