Afvalzorg beheert en benut stortlocaties op een duurzame en transparante manier. Als schakel in de circulaire economie én in harmonie met de omgeving van haar locaties. Verwerking van afval gaat soms gepaard met groot materieel en veel bedrijvigheid. Maar is noodzakelijk om het stortafval uit de regio te kunnen verwerken. Tijdens exploitatie doet Afvalzorg er alles aan om de werkzaamheden zo onopvallend mogelijk voor de omgeving uit te voeren. Bijvoorbeeld op het gebied van verkeer.

Met onze klanten hebben we voor locatie Zeeasterweg een aantal voorkeursroutes afgesproken met als doel om het vrachtverkeer door de woonwijken en de kleine landbouwwegen zoveel mogelijk te beperken. Heeft u als klant of transporteur vragen over deze routes? Neem dan contact met ons op.  Signaleert u als bewoner onverhoopt toch een vrachtwagen op de landbouwwegen, meld dit dan via klacht@afvalzorg.nl. Dan kunnen wij direct de betreffende chauffeur aanspreken.

 

We gebruiken cookies. Dit doen we om onze site persoonlijker en gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van je bezoekersgedrag.

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.