2018 staat in het teken van ons 25 jarig bestaan. Een kwart eeuw waarin we onze activiteiten hebben verbreed, maar tegelijk onze koers hebben vastgehouden. 

In 1993 is Afvalzorg opgericht vanuit de afdeling stortplaatsen van de Provincie Noord-Holland. Er was meer bewegingsruimte en slagkracht nodig op een bedrijfsmatige basis. Door afname van de stortactiviteiten zijn onze activiteiten in de loop van de jaren verbreed. Van grondbanken, het recyclen van stromen tot opwerken van bodemas. Maar al die tijd zijn we heel vast onze koers blijven volgen. We blijven bij onze basis (storten), maar passen ons aan aan de maatschappij.

En over 25 jaar?

De omvang van het te storten afval is dan uiteraard verder afgenomen. Maar we zullen dan nog steeds het vangnet zijn voor stromen die niet hoger op de ladder verwerkt kunnen worden. We blijven innoveren en streven er naar om langjarig marktleider en kennisinstituut storttechniek te blijven.

We gebruiken cookies. Dit doen we om onze site persoonlijker en gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van je bezoekersgedrag.

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.