Bij Afvalzorg locatie Belvédère Maastricht kunt u diverse grondproducten en bouwstoffen afhalen voor uw tuin, plantsoen of bouwproject. Ook kunt u onder andere uw groenafval, grondstromen, bedrijfsafval en bouw- en sloopafval aanleveren bij ons aanleveren.

 

Wat doen we hier?

 

Nieuws & projecten

 • 3 april 2024

  Afvalzorg ontwikkelt bomengrond-plus

  Afvalzorg heeft op haar locatie in Brunssum een nieuw product ontwikkeld: bomengrond-plus. Een vernieuwde versie van ons jarenlange geproduceerde bomengrond, die door haar hogere voedingswaarde en organische stofgehalte en lage pH nog beter aansluit op de Zuid-Limburgse bodem. Lees verder

  Lees verder
 • 27 maart 2024

  Aangepaste openingstijden

  Tijdens de feestdagen gelden er aangepaste openingstijden voor onze locaties. Bekijk hier het overzicht. Lees verder

  Lees verder

Mededelingen & informatie

 • 23 oktober 2023

  Informatie locatie Belvédère Maastricht

  Lees meer over onze voorschriften, de routes op de locatie of onze communicatiekanalen. Lees verder

  Lees verder

Belvédère Maastricht

Locatie Belvédère Maastricht is onderdeel van Afvalzorg sinds 14 juli 2016. De in het plangebied Belvédère gelegen locatie is ruim 4 hectare groot. Afvalzorg heeft het terrein ontwikkeld voor hoogwaardige recycling en verwerking van diverse afvalstromen. Zo recyclen wij groene reststromen tot groen- en grondproducten en biomassa. Een duurzame ontwikkeling voor afval én milieu in Maastricht en omstreken. De producten, activiteiten en diensten worden regelmatig uitgebreid. Ook leveren we in de regio Maastricht bijvoorbeeld ook diverse zandproducten, grondproducten en bouwstoffen. Mede door de samenwerking met Den Ouden Groep onder de naam Combinatie Afvalzorg & Den Ouden kunnen wij een uitgebreid productassortiment bieden. Deze producten zorgen voor een gezonde groei van bomen, planten en gewassen.

We gebruiken cookies. Dit doen we om onze site persoonlijker en gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van je bezoekersgedrag.

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.