Afvalzorg investeert in haar locaties om ze toekomstbestendig te maken. Locatie Zeeasterweg neemt hierbij een bijzondere positie in: binnen enkele jaren wordt het immers de belangrijkste operationele stortlocatie van Afvalzorg.

Voldoende stortcapaciteit

Een nieuw stortcompartiment werd aangelegd op locatie Zeeasterweg. In 2019 staat de aanleg van nog een extra stortcompartiment in de planning. Deze investering is nodig om in voldoende stortcapaciteit te kunnen blijven voorzien. Ook de procedures voor de nieuwe waterzuivering werden doorlopen in 2018. In het najaar van 2019 zal worden gestart met de realisatie.

Landschapsplan

In 2018 is voor locatie Zeeasterweg, in samenwerking met diverse partijen, een mogelijk eindplan besproken dat moet worden verankerd in het bestemmingsplan en een nieuwe vergunning. In dit landschapsplan is ook nadrukkelijk ruimte geboden aan duurzame zonne-energie, maar ook aan recreatie en natuur.

We gebruiken cookies. Dit doen we om onze site persoonlijker en gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van je bezoekersgedrag.

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.