Groen & Grondcombinatie heeft een nieuwe, extra bewerkingsslag toegevoegd aan haar composteerproces op locatie De Liede in Vijfhuizen. Hierdoor zijn we nu nog beter in staat kleinere stukken hout en puin te scheiden tijdens het proces.

Door gebruik van extra zeven en een waterbak wordt het lichte en zware materiaal optimaal verwijderd. Het hout en puin dat wordt gescheiden kan vervolgens weer worden hergebruikt. De houtfractie wordt gerecycled via de biomassa industrie en het puin gaat naar een puinbreker.

Op deze manier verhogen we de kwaliteit van onze compost én worden stromen zoals hout en puin opnieuw gebruikt als secundaire bouwstof.

Groen & Grond Combinatie is een samenwerking tussen Afvalzorg en Sortiva en is actief op locaties De Liede (Vijfhuizen) en Wieringermeer (Middenmeer) van Afvalzorg. Op deze locaties verwerken we grondstromen en groenafval (De Liede) tot hoogwaardige groen- en grondproducten die ook kunnen worden afgenomen. Ook RKG-slib en veegvuil worden gerecycled tot herbruikbare producten.

We gebruiken cookies. Dit doen we om onze site persoonlijker en gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van je bezoekersgedrag.

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.