Skip Navigation Links Home > Over Afvalzorg > Nieuws > Artikel

Afvalzorg & Den Ouden verwerken groenafval uit Zuid-Limburgse gemeentes

25-07-2017

Vanaf deze zomer worden groenafval en houtsnippers van de GR Reinigingsdiensten Rd4, GR Milieuparken Geul en Maas en de gemeente Maastricht en de afdeling Stadsbeheer verwerkt door één partij. De aanbesteding voor het groenafval en de houtsnippers uit de diverse milieustraten van de Zuid-Limburgse gemeentes werd onlangs gegund aan de Combinatie Afvalzorg & Den Ouden.

Totaalpakket voor reststromen
De combinatie Afvalzorg & Den Ouden biedt een breed aanbod aan diverse producten en diensten. Naast het verwerken van groenafval, bieden we een totaalpakket voor alle reststromen. Op onze locaties in Brunssum en Belvédère Maastricht kunnen bedrijven en particulieren terecht met groenafval, hout, grofvuil, puin en zand. Maar ook kunnen we met onze mobiele technieken op locatie ondersteunen bij chippen of verkleinen. Een duurzame verwerking waarbij de waarde van hout optimaal wordt benut.

Biobrandstoffen en grondverbeteraars
Naast het inzamelen van reststromen, produceren we ook biobrandstoffen en grondverbeteraars. Op onze locaties in Brunssum en Maastricht kunnen bedrijven én particulieren onder andere terecht voor teelaarde, zwarte grond, bomengrond, bomenzand, RiWi boomsubstraat, tuinturf, Substrado potgrond, Substrado molm en Franse boomschors. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Guido Schepers via email denouden@afvalzorg.nl of tel. 06 - 53 14 50 70.


Terug naar alle artikelen »

Deze pagina afdrukken